ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ στις καλύτερες τιμές
  ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ  με αγορές άνω των 30€
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ που σε διευκολύνουν
  211 2261 274

Το κατάστημα

Step - Shoe and Leather Care
Αγ. Παρασκευής 13-15
Εμπορικό κέντρο "Τιτάνιο" (ισόγειο)
Χαλάνδρι, 15234
Αθήνα

Tηλ: 211 2261274
email: info@estep.gr

Ωράριο Καταστήματος:
Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 10:30-15:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 10:30-14:00, 17:30-21:00

Προβολή χάρτη καταστήματος


Λίγα λόγια για την επιχείρηση 

Η επιχείρηση Step-Shoe & Leather Care ιδρύθηκε το 2010 και είναι το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα, εξειδικευμένο στα αξεσουάρ και τα είδη φροντίδας υποδημάτων & δερμάτινων ειδών, όπως επίσης και στους πάτους υποδημάτων που προσφέρουν ένα σωστό και ξεκούραστο βάδισμα.

Βασικός στόχος της επιχείρησης είναι η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη και η πλήρη κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης του στον χώρο δραστηριοποίησης, διαθέτοντας πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό και επιλογές σε πάνω από 500 προϊόντα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και βασικό χαρακτηριστικό την κορυφαία σχεδίαση και ποιότητα που εξασφαλίζουν οι παγκοσμίου επιπέδου κατασκευαστικές εταιρίες Collonil, Pedag, Morello και Ringpoint.

Με σκοπό την διαρκή ανάπτυξη και εξέλιξη στο χώρο του υποδήματος και της βάδισης, η επιχείρηση ξεκίνησε την επαγγελματική της δραστηριότητα με το κατάστημα της στην περιοχή του Χαλανδρίου στην Αθήνα. Επίσης, αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούνε και στο διαδίκτυο (online) από όλες της περιοχές της Ελλάδας, μέσω του παρόντος πλήρως ενημερωμένου ηλεκτρονικού καταστήματος estep.gr.

Καλές αγορές!